Executam reparatii acoperis pentru tigla metalica defectuos montata; reparatii acoperis pentru sindrila bituminoasa; reparatii acoperis pentru tabla faltuita veche; reparatii acoperis pentru tigla ceramica veche; reparatii pentru acoperis Gerard si Austrodach. Din activitatile noastre frecvent solicitate mentionam: remedieri infiltratii, intreţinerea si revizuirea acoperisurilor deja existente, curatarea jgheaburilor si burlanelor, montajul parazapezilor, montajul sistemelor de degivrare, a sistemelor pluviale, curatarea cosurilor de fum, spalarea acoperisurilor cu jet de apa, vopsirea acoperisurilor cu vopsele cauciucate si multe alte servicii inrudite cu acest domeniu de activitate.
Read more
Daca aveti un acoperis din tigla ceramica, tigla tip Bramac veche sau noua sau chiar tigla romb din azbest iar pe alocuri se infiltreaza apa,nu trebuie neaparat schimbat in totalitate! Ar fi o decizie inteleapta sa apelati la serviciile noastre de reparatii acoperis... Pentru acoperisurile invelite cu tigla ceramica sau tigla de beton presat, de regula, "problemele" apar in jurul cosurilor de fum, in dolii, pe langa lucarne, pe portiuni cu panta foarte mica ,pe langa iluminatoare sau pot fi datorate tiglelor sparte sau chiar deplasate. Pentru repararea unui acoperis cu asemenea defectiuni, se decoperteaza tigla in zona cu infiltratii, se inlocuieste astereala (daca este cazul), se monteaza folia anticondens si stinghiile de lemn iar tigla se aseaza la loc, eventual se completeaza cu tigla noua. Elementele din tabla galvanizata se vor schimba daca uzura acestora poate induce ulterior la aparitia altor infiltratii. Ulterior, se verifica starea tiglelor pe toata suprafata acoperisului, se curata jgheaburile si doliile de praf, frunze, etc. pentru a nu obtura calea apei pluviale, ce poate duce la infiltratii. Se recomanda o verificare anuala a acoperisului din tigla ceramica sau tigla din beton, in special toamna.
Read more
Daca doriti sa prelungiti durata de viata a acoperisului dumneavoastra, va oferim servicii de vopsit acoperis, tratamente anticoroziune pentru acoperis, vopsit cu vopsele profesionale cauciucate si de lunga durata (rezistente la UV si la schimbarile de temperatura) dar de asemenea, putem face intretinerea si cu materialele dumneavoastra. Întretinerea se realizeaza prin curatarea totala a suprafetei acoperisului , aplicarea mortarului poliuretanic in zonele cu infiltratii, in special la incheieturi, in jurul capacelor de acces pe acoperis, in jurul cosurilor de fum si in dolii (liniile de intersectie a doua versante de acoperis), iar dupa aceea, urmeaza vopsirea propriu zisa care se realizeaza cu trafaletul si pensula sau mecanizat, prin pulverizare.
Read more
Executam reparatii si montaj pentru jgheaburi si burlane din sistemele pluviale "tip lindab", PVC si tabla zincata. De asemenea, la intretinerea periodica (recomandat la finele toamnei) curatam jgheaburile si burlanele de depunerile de praf si frunzele uscate care, peste iarna, conduc la infundarea si deterioarea acestora. La comanda, executam si sisteme pluviale din cupru, sisteme pluviale din titan-zinc, sisteme pluviale din aluminiu, sisteme pluviale din inox. Orice tip, forma sau dimensiune. Pe langa aceste lucrari, executam si sorturi, imbracam atice, invelirea cosurilor de fum, glafuri, dolii, orice se poate confectiona din tabla plana in atelierul nostru. Un acoperis de proasta calitate sau montat defectuos face ca de multe ori, existenta acestuia sa devina inutila. Un acoperis spart cu infiltratii de apa este
Read more
Sistemele pentru topirea ghetii sau a zapezii au fost proiectate si concepute pentru siguranta oamenilor, in spatiile pietonale sau curti interioare, a autovehiculelor, care sunt in preajma cladirilor cu risc de cadere a turturilor si pentru reducerea deteriorarii cladirilor provocate de gheata. Sistemele de degivrare pe care vi le propunem previn formarea ghetii in jgheaburi si burlane, asigurand cale libera apei rezultate din topirea ghetii si zapezii. Sistemul de degivrare consta din cabluri electrice incalzitoare care se dispun pe acoperis, in jgheaburi sau burlane si care sunt cuplate la un termostat care va controla functionarea automata a sistemului in functie de conditiile climatice: temperatura si umezeala. Cablul incalzitor se intinde inainte si inapoi, de-a lungul jgheabului, de atatea ori cat este necesar pentru a se obtine puterea instalata necesara. Doua treceri de cablu (dus-intors) sunt de cele mai multe ori suficiente. Daca dispunerea burlanelor fata de jgheaburi o permite, aceleasi cabluri de degivrare utilizate pentru jgheaburi vor fi utilizate si pentru degivrarea burlanelor. La acoperisuri cablurile incalzitoare trebuie instalate la partea inferioara a acoperisului. Pentru a preveni formarea ghetii, puterea instalata minim necesara este de 250W/mp. Pentru un acoperis tipic sunt delimitate 4 zone: ZONA 1 - este zona care contine numai sistemul de degivrare ZONA 2 - contine sistemul de degivrare si sistem de parazapezi ZONA 3 - contine numai sistemul de parazapezi ZONA 4 - nu are niciun sistem suplimentar AVANTAJELE SISTEMULUI DE DEGIVRARE Jgheaburile si burlanele nu vor fi blocate de gheata Asigura drenarea corespunzatoare pentru apa rezultata din topire Previne deteriorarea sistemelor de colectare a apelor pluviale si a celor rezultate din topirea ghetii Împiedica infiltratiile de apa in poduri si mansarde datorate ghetii care se formeaza nefiresc sub acoperisuri Previne deteriorarea fatadelor constructiilor Pentru rezultate optime in cazul jgheaburilor, trebuie instalate de asemenea si sisteme de parazapezi
Read more